Daysk interviewed by Barcelona TV

From the site in catalán:

La final del concurs internacional ‘Better Life App Challenge’ s’ha celebrat aquest dimarts a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Hi han participat nou apps que busquen facilitar la vida als ciutadans en àmbits com la conciliació laboral, l’aprenentatge en línia o la privadesa i la seguretat. D’aquestes, n’hi ha cinc que s’han desenvolupat a la ciutat: Snackson, Keychn, Thingthing Keyborard, Daysk i Psonríe. Hem parlat amb alguns dels concursants, just abans de començar.

Schedule a Demo.

Interested in discovering more? Fill-in the form below and we’ll get in touch with you to schedule a live demo.

First Name*

Last Name*

Phone

Email*

Company

I hereby acknowledge and agree that my personal data above may be used by Daysk to contact me in respect of my request above.

Scroll to Top